” Een unieke, inspirerende plek waar mooie ideeën worden geboren.”
De Lodge

Wie binnenkomt in de Lodge voelt zich gelijk thuis. Door het contrast tussen de industriële omgeving en warme inrichting, hangt er een creatieve en huiselijke sfeer. Dat maakt het een fijne plek voor brainstormsessies, vergaderingen en presentaties. Een fotoshoot? Ook daarvoor is de Lodge zeer geschikt.

Professionele (audio- en visuele) ondersteuning
Een presentatie op groot scherm, een conference call naar het buitenland of een brainstormsessie opnemen en meenemen op USB-stick. In de Lodge is vrijwel alles mogelijk. Geef uw wensen door en wij regelen het.

Van intiem tot groot
Met een oppervlakte van honderd vierkante meter zijn de mogelijkheden legio. Van een intieme setting met enkele personen tot een theateropstelling voor veertig man. Aan de tafel is er plaats voor maximaal zestien personen.

Van alle gemakken voorzien
U volledig ontzorgen; dat is ons doel. Onze host staat voor u klaar en ondersteunt waar mogelijk. Van een helpende hand bij het opstarten van een presentatie tot verse koffie, thee en een uitgebreide lunch. Zo loopt alles op rolletjes en kunt u het maximale uit uw bijeenkomst halen.

Prijzen

Onze prijzen zijn inclusief hostess, wifi, audio- en videosysteem, water en vers fruit.

Dagdeel 575 euro
Twee dagdelen 675 euro

Faciliteiten

75 inch LCD-scherm
Video Conference
Wifi
Flipovers
Workshopmaterialen

Mogelijkheden

In vergaderopstelling: Maximaal 16 personen
In dineropstelling: Maximaal 8 personen
In theateropstelling: Maximaal 40 personen


Vraag offerte aan!

[ngg src=”galleries” ids=”1″ display=”basic_thumbnail” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”480″ thumbnail_height=”320″]