“Vergaderen, brainstormen of coachen onder de voorbijtrekkende wolken?”
De Hemelkamer

Vergaderen, brainstormen of coachen onder de voorbijtrekkende wolken? Dat kan in de Hemelkamer. Deze unieke ruimte heeft een glazen dak waardoor u regelrecht de hemel in tuurt. Het ultieme gevoel van vrijheid. De Hemelkamer telt veertig vierkante meter en is voorzien van een tafel voor twaalf personen en presentatiescherm. Op basis van uw wensen delen wij de ruimte optimaal in.

Van alle gemakken voorzien
U volledig ontzorgen; dat is ons doel. Onze host staat voor u klaar en ondersteunt waar mogelijk. Van een helpende hand bij het opstarten van een presentatie tot verse koffie, thee en een uitgebreide lunch. Zo loopt alles op rolletjes en kunt u het maximale uit uw bijeenkomst halen.

De Hemelkamer is per dagdeel te huren voor presentaties, vergaderingen, workshops, coaching en trainingen.

Prijzen

Onze prijzen zijn inclusief hostess, wifi, presentatiescherm, water en vers fruit.

Dagdeel 350 euro
Twee dagdelen 450 euro

De Krachtcentrale wil een centrale rol innemen in Huizen. Speciaal daarvoor hanteren wij speciale tarieven voor organisaties en verenigingen met een maatschappelijk belang. Neem contact op voor de mogelijkheden!

Mogelijkheden

In vergaderopstelling: Maximaal 12 personen
In dineropstelling: Maximaal 8 personen
In theateropstelling: Maximaal 12 personen

[ngg src="galleries" ids="2" display="basic_thumbnail" override_thumbnail_settings="1" thumbnail_width="480" thumbnail_height="320"]